joi, 10 martie 2011

Botoşănenii, încurajaţi să doneze hrană pentru căţeii abandonaţi

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor ADOR vă invită să participaţi la campania “Ne e fomică! Ne dai păpică?”, organizată în perioada 2, 3 aprilie 2011, în parcarea Kaufland. Evenimentul are ca scop strângerea de hrană pentru căţeii din adăpostul Botoşani. 
Iubitorii de animale sunt încurajaţi să doneze hrană pentru căţei: saci de 10 sau 15 kg de hrană uscată, conserve sau chiar plicuri mici cu mâncare pentru căţei.
Campania face parte dintr-o serie de evenimente şi proiecte pe care Asociaţia ADOR le va derula în prioada următoare la nivelul judeţului Botoşani. Printre acestea se numără un târg de adopţii pentru căţei şi pisici, o campanie de sterilizare gratuită a căţeilor şi pisicilor cu şi fără stăpân, precum şi strângerea de fonduri pentru crearea unui adăpost propriu pentru căţeii abandonaţi.
Botoşăneanul.ro şi Asociaţia B-Right Media sunt parteneri media ai acestei campanii, sprijinind încercarea de a reduce numărul căţeilor fără stăpân de pe străzi şi de a le oferi patrupedelor din adăposturi o viaţă frumoasă şi fără suferinţă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons