sâmbătă, 26 martie 2011

ASTĂZI: EARTH HOUR 2011 BOTOŞANI - 20.30-21.30, în faţa Primăriei Botoşani

Municipiul Botoşani participă, alături de alte 51 de oraşe din ţară, la Campania Earth Hour 2011, iniţiată la nivel naţional de WWF, în scopul responsabilizării românilor cu privire la problematica mediului înconjurător.  
Diseară, începând cu ora 20.30, în faţa Primăriei, copiii de la Grupul Cheia Sol, trupa Icarus înfiinţată în cadrul Asociaţiei Culturale „Vis de Artist” şi un taraf  format din elevii Liceului de Artă „Ştefan Luchian” vor porni într-o călătorie muzicală în jurul lumii. Spectacolul, organizat la lumina lumânărilor, va cuprinde, în premieră, şi o demonstraţie de karate asigurată de sportivii de la Asociaţia Judeţeană de Karate „Shotokan”.
La final, toţi cei care vor participa la eveniment, vor primi brăţări fluorescente din partea Asociaţiilor B-Right Media şi „Vis de Artist”, ce vor fi distribuite cu ajutorul voluntarilor şi al  Consiliului Judeţean al Elevilor. Toţi participanţii vor fi invitaţi să se prindă într-un lanţ uman simbolic.
Evenimentul are parte de o reacţie pozitivă în rândul botoşănenilor. 13 ONG-uri, 5 instituţii de învăţământ şi peste 150 de botoşăneni au confirmat prezenţa la eveniment pe blogul Asociaţiei B-Right Media şi pe Facebook. Organizaţiile şi persoanele înscrise oficial vor primi diplome, realizate cu sprijinul Centrului Europe Direct, respectiv adeverinţe de participare.
Pe parcursul evenimentului, vor fi stinse luminile în zona Piaţa Revoluţiei, la clădirile Primăriei, Prefecturii, Teatrului Mihai Eminescu. De asemenea, vor stinge luminile, în urma apelului lansat  de municipalitate, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” şi Direcţia de Taxe şi Impozite.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons