marți, 1 martie 2011

Mărţişor la clasa-ntâi

Asociaţia B-Right Media a finalizat astăzi proiectul educaţional “Mărţişorul fermecat”. Realizat în parteneriat cu Şcoala cu Clasele I-VIII nr. 13 Botoşani, proiectul şi-a propus să mărească gradul de conştientizare asupra valorilor culturale tradiţionale româneşti, prin activităţi adaptate vârstei micilor şcolari.
Acţiunea a demarat în luna februarie, cu o prezentare a Anului European al Voluntariatului realizată de membrii Asociaţiei B-Right Media. La rândul lor, elevii au pregătit portofolii conţinând planşe, colaje şi proiecte. Activitatea de astăzi a constat într-un concurs de felicitări de Mărţişor organizat la clasa I A, coordonată de înv. Elena Apăştinii. Concursul a fost urmat de o surpriză dulce, asigurată de Asociaţia B-Right Media.
Prin acest proiect ne-am propus să îi implicăm pe elevi în activităţi cu specific tradiţional şi să le oferim elevilor posibilitatea de a aplica aceste cunoştinţe şi deprinderi în viaţa reală. Din echipa de proiect a şcolii au făcut parte şi directorul adjunct Doina Vasilică şi consilierul educativ Cătălina Apopei-Guraliuc.










Cu prilejul zilei de 1 Martie, Asociaţia B-Right Media a împărţit şi câteva zeci de mărţişoare europene, care promovează Anul European al Voluntariatului, puse la dispoziţie de Centrul Europe Direct Botoşani. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons