vineri, 18 martie 2011

Lanţ Uman pentru Earth Hour la Botoşani - ÎNSCRIE-TE!

WWF: Imagine campanie Earth Hour 2011

Asociaţia B-Right Media, în colaborare cu Asociaţia Culturală Vis de Artist şi Consiliul Judeţean al Elevilor, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoşani şi cu sprijinul WWF România, organizează, în data de 26 martie, ora 20.30, în Piaţa Revoluţiei, un lanţ uman cu prilejul Orei Pământului. 


Evenimentul îşi propune conştientizarea comunităţii botoşănene cu privire la problematica de mediu, dar şi întărirea relaţiilor de parteneriat la nivelul ONG-urilor şi liceelor din Botoşani.

Pentru a atinge aceste obiective, vor fi invitaţi să ia parte la eveniment reprezentanţi ai ONG-urilor active şi ai liceelor din Botoşani. Pentru înscriere este necesar ca fiecare ONG/liceu să vină cu minimum 5 reprezentanţi + 1 coordonator de grup. Pentru a vă promova, puteţi să aduceţi bannere sau pancarte cu numele organizaţiei sau reprezentanţii să poarte însemnele organizaţiei.
Dacă nu reprezinţi nici un liceu, nici un ONG, dar doreşti să te alături lanţului uman, adună cinci prieteni şi poţi face parte din echipa noastră. 
Fiecare participant la acest lanţ uman va primi din partea organizatorilor o brăţară fluorescentă de culoare albastră, în scopul de a recrea simbolul Planetei Albastre. De asemenea, ONG-urile şi liceele partenere vor primi diplome de participare la eveniment.
Dacă sunteţi interesaţi să vă alăturaţi demersului nostru, vă rugăm să confirmaţi participarea  completand formularul de contact de mai jos. Detaliile organizatorice vor  fi transmise prin email.

Vă aşteptăm cu drag!





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons