miercuri, 23 mai 2012

MEDIATIN 2:Înscrieri pentru cursurile de jurnalism

Asociatia B-Right Media a inceput inscrierile pentru o noua serie de cursuri de jurnalism, organizat in cadrul proiectului ,, MediaTIN 2 - Punct si de la capat'' impelementat in parteneriat cu Consiliul Judetean al Elevilor Botosani .

Cursurile vor avea loc in perioada iunie -iulie 2012 si se adreseaza elevilor de liceu cu aptitudini de exprimare in limba romana.Cunostintele si competentele dobandite prin metodele non-formale de invatare vor fi certificate de catre formatori.Cursantii avand oportunitatea de a fi membri in echipa de redactie a ziarului ,,MediaTIN'', publicatie lunara de stiri pozitive , cu despre si pentru tineri.

Pentru cea de-a doua serie a cursurilor sunt disponibile 15 locuri.

Inscrierile se fac in perioada 21-30 Mai, prin transmiterea unui e-mail la adresa asociatiabrm@gmail.com , cu subiectul ,,Inscriere MediaTIN''.Mesajul va contine : Numele si datele de contact ( e-mail si telefon) , varsta , liceul de provienenta si o motivare de maximum 10 randuri pentru participarea la cursurile de jurnalism.

Selectia va fi realizata in data de 31 Mai 2012 , urmand ca in data de 1 Iunie sa fie facuta publica lista participantilor selectati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons