joi, 22 decembrie 2011

Cosmin Agache– beat box umanitar pentru doi copii bolnavi



Cosmin Agache, botoşăneanul care a uimit o ţară întreagă cu prestaţia sa la „Românii au talent”, va evolua pe scena Casei Tineretului vineri, 23 decembrie 2011, în cadrul spectacolului „Tu eşti Moş Crăciun!”, ce va începe la orele 17.00.

Cosmin şi colegul său, Codrin, au acceptat să facă o demonstraţie de beat box în scop umanitar, spectacolul fiind organizat pentru strângerea de fonduri, în prag de Crăciun, pentru doi copii bolnavi din judeţ. Este vorba despre Alexandra Groza, de 6 ani, din Dorohoi, care se luptă cu leucemia acută mieloblastică şi de David Gabriel Irimescu, din Botoşani, un copil de doar un an şi patru luni diagnosticat cu tetrapareză spastică.

Alături de Cosmin şi Codrin, vor fi prezenţi pe scenă membrii asociaţiilor culturale Vis de Artist şi Arlechin, trupele Extasy şi Evolution Crew, Mirela Viţalariu şi membrii Centrului de Voluntariat Botoşani.
Biletele costă 5 lei şi pot fi achiziţionate la intrarea în sala de spectacole. Fondurile obţinute urmează să fie virate, în mod egal, în conturile celor doi copii cărora le este dedicat evenimentul.
Spectacolul „TU eşti Moş Crăciun” este organizat de Asociaţia B-Right Media – Centrul de Voluntariat Botoşani, în parteneriat cu Societatea Cultural Artistică Arlechin, Asociaţia culturală Vis de Artist şi Consiliul Judeţean al Elevilor. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons