sâmbătă, 24 decembrie 2011

Spectacol caritabil cu beatbox, dans, muzică şi multe emoţii

Asociaţia B-Right Media - Centrul de Voluntariat, în parteneriat cu Societatea Cultural Artistică Arlechin, Asociatia Culturala Vis de Artist şi Consiliul Judeţean al Elevilor a organizat, în data de 23 decembrie, la Casa Tineretului, spectacolul caritabil "Tu eşti Moş Crăciun!".
Evenimentul a fost realizat în scopul de a veni în sprijinul a două cazuri umanitare: primul este cel al Alexandrei Groza, din Dorohoi - www.alexandragroza.com, o fetiţă de nici şapte ani care luptă pentru viaţă, fiind diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică. Cel de-al doilea caz este un băieţel de un an şi patru luni din Botoşani, David Gabriel Irimescu, diagnosticat cu tetrapareză spastică şi multe alte complicaţii - sansapentrudavid.wordpress.com. David a fost chiar în sală, împreună cu părinţii săi.
Din vânzarea biletelor şi din donaţiile primite s-au strâns 1000 de lei, fiecare dintre cazuri primind câte 500 de lei. Banii pentru David le-au fost predaţi părinţilor după spectacol, în baza unui proces verbal, urmând ca suma pentru Alexandra să fie virată în contul acesteia în perioada dintre Crăciun şi Revelion.
Nu e mult, nu e nici puţin, este doar micul nostru dar de Crăciun pentru cei doi copii. Acesta nu ar fi fost însă posibil fără ajutorul membrilor Centrului de Voluntariat Botoşani, care au pus la cale întregul spectacol şi şi-au tratat munca cu maximă seriozitate.
Este momentul să le mulţumim, de asemenea, botoşănenilor care şi-au rupt o oră din programul intens de pregătire pentru Crăciun şi au venit în sala de spectacole. Celor care nu au reuşit să ajungă, dar nu au rămas indiferenţi, le mulţumim pentru donaţii.
Le mulţumim şi sponsorilor - lui Florin Ghiorghiţă, viceprimarul municipiului Botoşani, lui Laurenţiu Cervasiuc, firmelor City Net, Totex şi Danimet Exim SRL.
Le mulţumim de asemenea celor care au urcat pe scenă: Cosmin Agache ("Românii au talent") şi Codrin Pascariu, Asociaţia Culturală Vis de Artist (Alexandra Mihalache, Cosmin Mariciuc, Georgiana Jascanu, Elisa Balau, MArius Danalache) - coordonator Cătălina Constantinovici, Mirela Viţalariu-  B-Right Media, Crăciuniţele de la Societatea Cultural Artistica Arlechin, trupele de  dans Evolution Crew şi Extasy, majoretele de la Palatul Copiilor - Favorite Girls, coordonate de prof. Victoriţa Bilibău.


Vă urăm tuturor un Crăciun Fericit şi vă asigurăm că nu ne vom opri aici!
Echipa B-Right Media












0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons