duminică, 3 aprilie 2011

Peste 800 kg de hrană pentru căţei donate de botoşăneni în prima zi

Botoşănenii au răspuns afirmativ iniţiativei Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor ADOR  de a construi la Botoşani o comunitate a iubitorilor de animale.
În cursul primei zile a campaniei"Ne e fomică! Ne dai păpică?", membrii şi voluntarii ADOR au reuşit să strângă 837 kg hrană uscată, 39,695 kg hrană umedă (conserve) şi donaţii în valoare de 667 lei. 
Iubitorii de animale sunt aşteptaţi şi astăzi, între orele 8.00-20.00, în parcarea Kaufland Botoşani, pentru a dona hrană pentru căţeii din adăpostul Botoşani. De asemenea, aceştia se pot înscrie în comunitatea iubitorilor de animale din Botoşani, ca voluntari pentru a primi informaţii "la cald" despre viitoarele campanii pe care Asociaţia ADOR le va organiza în Botoşani, pot dona 2% din impozitul pe venit sau pot semna petiţia pentru gestionarea animalelor fără stăpân prin Sterilizare, Identificare, Înregistrare şi Returnare;
"Vă invităm, aşadar să ne fiţi alături în încercarea noastră de a construi o comunitate a iubitorilor de animale din Botoşani, precum şi  de a reduce numărul căţeilor fără stăpân de pe străzi şi de a le oferi patrupedelor din adăposturi o viaţă frumoasă şi fără suferinţă", este îndemnul reprezentanţilor ADOR. 
Botoşăneanul.ro şi Asociaţia B+Right Media sunt parteneri media ai evenimentului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons