marți, 5 aprilie 2011

Bilanţul campaniei ADOR: peste 1400 kg de hrană pentru căţei donate de botoşăneni

Campania căreia Asociaţia B-Right Media şi ziarul online Botoşăneanul.ro i s-au alăturat ca parteneri media a avut succesul scontat. 
Iniţiată ca prim pas pentru construirea la Botoşani a unei comunităţi a iubitorilor de animale, campania “Ne e fomică! Ne dai păpică?” a reuşit să-i sensibilizeze pe botoşăneni, care au donat în cele două zile 1383 kg hrană uscată, 65,09 kg hrană umedă (conserve) şi suma de 1.228 lei.
"Mulţumim tuturor celor care au donat hrană, de la simpli cetăţeni până la deputaţi, mulţumim celor care au semnat petiţia împotriva eutanasierii căţeilor, care au dorit să se înscrie pe listele noastre de voluntari, şi care au dorit să direcţioneze spre Ador cei 2% din impozitul pe venit. Ne bucurăm de suportul vostru şi vă asteptăm implicarea şi în celelalte campanii Ador. Ne-aţi demonstrat că în Botoşani putem forma o comunitate a iubitorilor de animale. Campania “Ne e fomică! Ne dai păpică?”  a prins viaţă datorită botoşanenilor care au donat hrană pentru caţeii din adăpost, dar şi sponsorilor şi partenerilor media care au susţinut-o şi au promovat-o! O mulţumire specială se cuvine să aducem voluntarilor Ador şi Drama, care s-au implicat puternic şi ne-au ajutat pe tot parcursul campaniei", transmit într-un comunicat reprezentanţii ADOR. 
Îi felicităm pe organizatori şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru în demersul pe care şi l-au propus. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons