marți, 28 iunie 2011

B-Right Media a fost în Ţara lui Ştefan cel Mare

Un grup de patru voluntari, coordonaţi de Gabriela Mirela Viţalariu, au reprezentat Asociaţia B-Right Media la Târgul de datini, obiceiuri, meştesuguri şi produse tradiţionale moldoveneşti – din Ţara lui Ştefan cel Mare ce s-a desfăşurat în perioada 25-26 iunie, în  Tîrgu Frumos, jud. Iaşi. 

Acest târg a fost unul neconvenţional prin faptul că pe lângă producătorii de obiecte şi produse culinare tradiţionale au participat ONG-uri din Basarabia, Moldova, dar şi din alte regiuni ale ţării cu trupe de dans, muzică, teatru şi evenimente nonformale.

Evenimentul a găzduit concursuri pe diferite secţiuni, au fi premiaţi cei mai tradiţionali, talentaţi şi creativi participanţi, a fost desfăşurată o paradă de costume populare. În ciuda vremii ploioase, toţi participanţii au contribuit din plin pentru atingerea principalului obiectiv al proiectului, reprezentat de un film de promovare a tradiţiilor şi unităţii culturale între Moldova şi Basarabia.
Vom posta mai multe fotografii de la eveniment pe acest blog şi pe pagina noastră oficială de Facebook în ce mai scurt timp. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons