marți, 21 iunie 2011

Lucratorul de Tineret a poposit la Botoşani

Asociaţia B-Right Media a participat, prin reprezentanţii săi, la întâlnirea consultativă organizată în cadrul proiectului "Construcţia instituţiei Lucrătorul de tineret pentru integrarea tinerilor în societate".
Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Domeniul Major de Intervenţie 1.4. Calificări europene. 

Obiectivul generalal proiectului este să creasca competitivitatea sistemului de resurse umane din domeniul tineretului.
In prima faza,proiectul consta in realizarea analizei ocupationale pentru lucratorul de tineret. Se va realiza un studiu cantitativ (sondaj de opinie) cu privire la profilul lucratorului de tineret, si o cercetare sociala calitativa (interviuri individuale si focus-grupuri) – pentru conturarea profilului si standardului ocupational ale lucratorului de tineret. Aceasta faza continua cu o cercetare internationala realizata in 10 tari europene.
In a doua faza, proiectul consta in realizarea procesului consultativ cu actorii din domeniul tineretului cu privire la profilul si standardul ocupational al lucratorului de tineret si inregistrarea ocupatiei in Clasificarea Ocupatiilor din Romania.
In a treia faza,proiectul consta in realizarea sistemului de formare a lucratorului de tineret si formarea a 810 lucratori de tineret.
In a patra faza, proiectul consta in realizarea sistemului de evaluare a competentelor lucratorului de tineret si evaluarea a 320 de lucratori de tineret cu experienta.
In a cincea faza, se va realiza sistemul de management al calitatii pentru activitatea lucratorului de tineret, precum si pentru formarea si evaluarea lucratorului de tineret.



Fotografiile sunt preluate de pe pagina de Facebook a proiectului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons