marți, 3 aprilie 2012

Un ALTFEL de workshop susţinut de B-Right Media


Asociaţia B-Right Media - Centrul de Voluntariat s-a implicat în Săptămâna ALTFEL prin organizarea unui workshop de iniţiere în media.  Acesta a avut loc luni la Colegiul Naţional Mihai Eminescu Botoşani, cu participarea unui grup de 26 de tineri din clasele VIII-XII. 
Pe tot parcursul workshop-ului accentul a fost pus pe partea practică, tinerii fiind încurajaţi să-şi exprime deschis opiniile referitoare la canalele de comunicare în masă – de la cele tradiţionale la social media, cu avantajele şi dezavantajele pe care acestea le comportă. În cadrul workshop-ului au fost utilizate exclusiv metode nonformale –de la  jocuri de cunoaştere, word clouds, la stimularea creativităţii prin vizionarea unor modele de bună practică – flashmob-uri, proiecte culturale realizate la nivel global, marketing interactiv, marketing viral sau reclama ca poveste.
Cu prilejul acestui eveniment Asociaţia B-Right Media a diseminat numărul al şaptelea al ziarului „mediaTIN” – ziarul de ştiri pozitive scris de tineri cu, pentru şi despre tineri.










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons