duminică, 3 iunie 2012

Maraton de 1 Iunie la B-Right Media


Voluntarii Asociaţiei B-Right Media au sărbătorit ziua de 1 iunie alături de copii. Programul de Ziua Copilului a fost un adevărat maraton la Centrul de Voluntariat, structurat pe ideea centrală a solidarităţii, toleranţei, incluziunii şi egalităţii de şanse. 
Ziua a început cu participarea la Ziua Porţilor Deschise organizată de Asociaţia pentru copii şi Grădiniţia socială „Il Girotondo” şi la spectacolul plin de culoare şi energie pregătit de copiii grădiniţei şi de invitaţii lor de la Asociaţia culturală „Vis de Artist”. 
Carnavalul includerii
Programul a continuat cu participarea la carnavalul organizat de Botoşani Shopping Center, alături de copiii de la after-school-ul Misha Kids, de copiii de la Asociaţia „Ne Trebuie Speranţă” şi de câţiva dintre copiii de la Şcoala nr. 3 Vorniceni, beneficiari ai colectei de cărţi organizate de Asociaţia B-Right Media. Alături de ei a fost prezent şi Hayri Bekereci, voluntarul EVS din Turcia, care de această dată a reprezentat Asociaţia Il Girotondo. Carnavalul a avut toate ingredientele necesare unei petreceri de neuitat pentru copii:  face painting, jocuri energizante, clovn, tort, muzică şi multă bună dispoziţie.  „Activitatea a avut sărbătorirea copilăriei şi anularea oricăror prejudecăţi şi stereotipuri . Au fost laolaltă copii din mediul rural şi urban, orfani sau copii din familii cu posibilităţi financiare peste medie sau, dimpotrivă, extrem de reduse, copii cu Sindrom Down sau cu dizabilităţi.  Incluziunea a fost cuvântul de ordine pentru această acţiune”, a declarat Raluca Bălăşcău, vicepreşedinte  B-Right Media. 
Centrul de Voluntariat al Asociaţiei B-Right Media a fost creat cu finanţare de la Comisia Europeană, prin Programul „Tineret în Acţiune”, Acţiunea 1.2. „Iniţiative ale Tinerilor”, proiect aflat în implementare.

GALERII FOTO: 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons